TUTO Hockey - Mainostoimisto Tuhti

TUTO Hockey sai uuden ilmeen

TUTO Hockey
TUTO Hockey
TUTO Hockey

Tuto on tunnettu brändi joka saavuttaa suuren yhteisön digitaalisessa markkinoinnissa. TUHTI on suunnitellut meille täysin uuden ilmeen markkinointia ajatellen. Olemme olleet todella tyytyväisiä. Lisäksi meidän pitää reagoida usein todella nopeasti muuttuviin tarpeisiin. TUHTI ”pelastanut” meidät monesti nopealla, rohkealla -ja ammattitaitoisella otteella. TUHTIa on helppoa suositella.

Roope Paltta
Toimitusjohtaja / TUTO Hockey

TUTO Hockey on turkulainen jääkiekkojoukkue. 70 vuotta kaupungin värikkäintä lätkää. Tällä hetkellä pelaa Mestis-sarjassa, ollut SM-liigassa.

Uudistimme TUTO Hockey:n koko ilmeen kaudelle 2018-2019. Lähdimme suunnittelemaan huomattavasti massiivisempaa ja huomiota herättävää ilmettä TUTO:lle. Lähtökohtamme oli toteuttaa TUTO:lle huomattavasti näkyvämpi ja arvokkaampi ilme kaikissa kanavissa ja otteluissa. Tärkeänä seikkana koko projektin aikana on ollut luoda TUTO:lle helposti lähestyttävä, yhdenmukainen hiottu brändi.

Eri mediakanaviin, sanomalehdet ja perinteinen printtimainonta, tienvarsimainonta, hallin näkyvät printti ja digituotteet, kausikortit, pääsyliput ja voucherit…